Roelof Lindeboom

Oprichter van het bedrijf in 1966. In 1990 heeft hij de dagelijks leiding overgedragen aan zijn zoon Herman. Verzorgt dagelijks administratieve werkzaamheden en het logistiek gebeuren met betrekking tot het aanleveren van de onderdelen.

Herman Lindeboom

In 1990 heeft Herman het bedrijf van zijn vader overgenomen en sindsdien belast met de algehele leiding van het bedrijf dagelijks bezig met de in- en verkoop van auto’s, receptie en administratiewerkzaamheden.

Robert-Dick Wesselink

Robert-Dick is sinds 2017 werkzaam bij ons bedrijf na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in het universele circuit. Robert-Dick heeft de papieren 1e autotechnicus, APK-2 keurmeester & F-gassen certificaat op zak. Waarmee hij uw auto in perfecte conditie kan houden. Op dit moment zit hij in het opleiding traject van Ford NL waarmee kennis van huidige technieken van Ford op peil gebracht wordt.

Marc Schottert

Marc Schottert is sinds 2019 werkzaam bij ons bedrijf. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in het universele circuit. Marc Schottert heeft de papieren 1e autotechnicus, APK-2 keurmeester & F-gassen certificaat op zak.