1965
Oprichter Roelof Lindeboom koopt een perceel aan de Dorpsstraat 31-35, in het centrum van Heino om daar een garagebedrijf te starten. Er wordt een werkplaats gebouwd en er wordt tevens een benzine-verkooppunt gerealiseerd.
1966
Officiele opening van Automobielbedrijf R.Lindeboom.
Verkoop en reparatie van alle merken auto’s. De verkoop van jonge gebruikte FORD automobielen krijgt echter toenemend de aandacht.
historie_1972 1972
Het reeds in 1965 gekochte oude huis op de hoek Dorpsstraat -Brinkweg, welke werd gebruikt voor de opslag van onderdelen en een deel voor kantoor, wordt volledig gesloopt en er word plaats gemaakt voor een nieuw gebouw voor showroom, kantoor en magazijnruimte. Op de boven-etage wordt een bedrijfswoning gebouwd.Wederom wordt de verbouwing feestelijk gevierd met een her-opening.
historie_1987 1987
Het naastgelegen pand aan de Dorpsstraat 29 wordt aangekocht om verdere uitbreiding van de werkplaats te kunnen realiseren. De opstallen achter de winkel werden gesloopt en in 1988 kon worden begonnen met de uitbreiding van de werkplaats. Uitbreiding van dit deel was noodzakelijk om de gerepareerde auto’s en schade-auto’s die door eigen bergingsdienst werden opgehaald, tijdelijk onderdak te kunnen bieden.
historie_1995_2 1995
In dit jaar worden plannen werkelijkheid om het gehele bedrijf te kunnen verplaatsen. De woningen, schuren en de oude maalderij gelegen aan de Zwolseweg 2-4-6 werden aangekocht van de familie Hooglugt. In het najaar werd begonnen met de sloop van alle gebouwen op het terrein. Begin 1996 werd begonnen met de bouw van een grote, moderne werkplaats, modern ingerichte kantoren, klantvriendelijke receptie-ruimte, showroom, 2 verdiepingen magazijnruimte en een kantineruimte. In oktober 1996 is het hele bedrijf verhuisd. De officiele opening vond plaats op 30 maart 1997.