Service

Draag zorg voor uw auto. Laat uw auto onderhouden bij ons, zo blijft deze in topconditie. Bovendien zorgt een afgestempeld onderhoudsboekje meteen ook voor een optimale herverkoopwaarde.
Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne test- en diagnose apparatuur. Dit om te allen tijde uw auto op het hoogste niveau en op een adequate manier te kunnen afstellen c.q. te kunnen repareren, zodat uw auto onder alle omstandigheden voldoet aan alle eisen. Of het nu gaat om jaarlijks onderhoud of om een snelle bandenwissel, bij ons is uw auto steeds in vakkundige handen. Uiteraard zijn wij zijn in staat om vooraf een gedetailleerde prijsopgave te geven wanneer uw auto voor onderhoud moet.

Airco

Wij zijn een modern bedrijf dat voorzien is van F-gassen gecertificeerde monteurs en de meest geavanceerde R134a & R1234yf aircotest & vulapparatuur. Dit om er voor te zorgen dat wij u ook op gebied van airco de hoogste service kunnen bieden zodat u weer ‘cool’ de weg op kunt.

Schade

Door middel van getrainde medewerkers zijn wij in staat de schade snel en exact vast te stellen en hiervan een kostenbegroting te maken. Ook de schadereparatie wordt op het hoogste niveau uitgevoerd zodat er nimmer een verschil tussen gerepareerd en nieuw te zien is.