Autoschadeherstel Heino

Lindeboom schadeherstel B.V.

Of het nu komt door een aanrijding, auto-inbraak of noodweer, autoschade komt nooit uit. Wij zorgen er voor dat u snel weer op weg bent.
Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee wij alle schade onzichtbaar kunnen herstellen. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw auto.

Een kleine kras of deuk kan vaak met alternatieve reparatiemethoden snel en tegen lage kosten worden hersteld. Informeer naar onze mogelijkheden.

Autoschadeherstel zonder zorgen.

Vanaf de intake tot en met een vakkundig herstelde en schone auto, schadeherstel Lindeboom B.V. regelt het voor u. Wanneer u dat wenst zorgen wij voor vervangend vervoer. Wij verzorgen de complete afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij en leveren uw auto weer professioneel hersteld en volledig schoongemaakt bij u af.

U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer, haal- en brengservice en vrijblijvend advies. En wat ook een prettig gevoel geeft: wij werken met millevriendelijke producten en apparatuur.

Autoschadeherstel Heino

Bel onze specialist

Spuitwerk

Bij Lindeboom Schadeherstel hebben we alle expertise in huis om uw auto over te laten spuiten of een volledige restauratie uit te laten voeren. Ook losse onderdelen kunnen door ons worden gespoten.


Velg reparatie

Schade een de velg veroorzaakt door een stoeprand of ene put? Deze herstellen wij snel en vakkundig. Daarnaast kunnen wij ook velgen coaten en voorzien van een andere kleur.

Uitdeuken zonder spuiten

Deze vorm van uitdeuken kan worden toegepast op kleine deukjes tot een grote van een € 2,- muntstuk. Met deze techniek kunnen kleine schade’s snel en goedkoper worden verholpen.


Spot reparatie

Met spot reparatie is het niet nodig om een geheel onderdeel opnieuw te spuiten. Is een krasje of deukje niet groter dan 30 x 30 cm dan biedt spotreparatie uitkomst.