11

Roelof Lindeboom

Oprichter van het bedrijf in 1966. In 1990 heeft hij de dagelijks leiding overgedragen aan zijn zoon Herman. Verzorgt dagelijks administratieve werkzaamheden en het logistiek gebeuren met betrekking tot het aanleveren van de onderdelen.

Herman Lindeboom

In 1990 heeft Herman het bedrijf van zijn vader overgenomen en sindsdien belast met de algehele leiding van het bedrijf dagelijks bezig met de in- en verkoop van auto’s, receptie en administratiewerkzaamheden. Herman is getrouwd met Ria en samen hebben ze 2 dochters.

Hobby`s: Fietsen, schaatsen, wandelen, badminton.

Jeroen van der Vechte

Jeroen is sinds 2002 werkzaam bij ons bedrijf en heeft sinsdien zijn 2e en 1e autotechnicusdiploma gehaald, APK -2 keurmeester en vele trainingen bij Ford Academy gevolgd welke een verplicht onderdeel is bij onze Ford organisatie. Naast APK, onderhoud en reparatiewerkzaamheden is  Jeroen binnen het bedrijf de aangewezen persoon die elke inruiler een ware metamorfose laat ondergaan; hij zorgt evoor dat onze nieuwe auto’s en alle occasions blinkend aan onze klanten worden afgeleverd. Jeroen is getrouwd met Monique en samen hebben ze een zoon en dochter.

Hobby`s : VW Kever uit 1968, meubels maken/houtbewerken, gitaar spelen, zwemmen.

Albert Seigers

Albert is sinds 1 november 2008 werkzaam binnen ons bedrijf, heeft vele jaren ervaring en heeft veel kennis van auto-elektronica en heeft buitengewoon veel interesse in de moderne technieken en ontwikkelingen van de auto-industrie.
Albert is binnen het bedrijf de technicus met het F-gassen certificaat wat betekent dat hij  buiten de  diagnose, servicebeurten en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto tevens reparatie en service uitvoert aan de airconditioning van uw auto. Albert is getrouwd met Mirjam.

Hobby`s: Mountainbiken